با قابلیت جدید فرینش می توانید تست های روانشناسی را به صورت آنلاین در دسترس داشته باشید.

تکنیک های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان

سبد خرید شما خالی است.

مدیریت استرس برای روانشناسان

تکنیک های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان

فهرست مطالب

روانشناسان مانند افراد دیگر در شغل خود در معرض آسیب‌های متعددی قرار دارند که اگر این مشکلات به خوبی مدیریت نشود، می‌تواند مشکلات و چالش‌های زیادی را برای روانشناسان به وجود بیاورد. با توجه به این موارد مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان یکی از اموری است که به دقت باید مد نظر قرار دهند، در غیر اینصورت ممکن است آسیب های زیادی به آنها وارد شود و فرسودگی شغلی به سرعت به سراغشان می‌آید. اگر می‌خواهید به یک روانشناس خوب تبدیل شوید باید به موارد متعددی توجه داشته باشید ( اگر به این مسئله علاقه‌مند هستید می‌توانید مقاله اصول رفتاری برای روانشناسان را مطالعه کنید).

ورزش منظم

شاید برای شما جالب باشد که بدانید ورزش منظم یکی از روش‌های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان است. تحقیقات نشان داده‌اند که ورزش باعث می‌شود که انرژی منفی از افراد خارج شود و در نتیجه این مسئله می‌تواند به روانشناسان کمک کند تنش‌هایی را که در طول جلسات درمان از درمان جویان خود دریافت می‌کنند به خوبی تخلیه کنند و این امر سلامت روحی و جسمی را به میزان بسیار زیادی بالا می‌برد. باید بدانید ورزش باعث می‌شود جریان خون در بدن بالا رود و در نتیجه جسم و روح در تلاقی با یکدیگر می‌توانند آثار منفی صحبت‌های درمان جویان را دور کنند.

خواب کافی

بهتر است بدانید یکی از مورادی که به مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان کمک می‌کند خواب کافی است. خواب کافی باعث می‌شود که تنش‌های بدن کاهش پیدا کنند و بدن در حالت تعادل قرار گیرد. تحقیقات روانشناسی نشان می‌دهند دوران طلایی خواب بین ساعت‌های 9 شب تا 3 نیمه شب است. توصیه می‌شود روانشناسان و کسانی که می‌خواهند تنش‌های کاری خود را کاهش دهند در این بازه زمانی استراحت کنند. این مسئله می‌تواند به آنها کمک کند روز خود را به خوبی و به دور از هر گونه تنش آغاز نمایند.

تکنیک های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان

مدیتیشن روزانه

یکی دیگر از مواردی که می‌تواند برای مدیریت استرس و اضطراب روانشناسان مناسب باشد مدیتیشن روزانه است. باید بدانید مدیتیشن باعث می‌شود که شما بتوانید حس خوبی را تجربه کنید. حتی اگر روانشناس نیستید و می‌خواهید آرامش درونی خود را بالا ببرید و به صلح درونی برسید، بهتر است مدیتیشن کنید. مدت زمان مدیتیشن به شرایط زمانی شما بستگی دارد. اما توصیه می‌شود در طول روز 30 دقیقه را به مدیتیشن اختصاص دهید و تلاش کنید تنش‌هایی را که در طول روز دریافت کرده‌اید از خود دور سازید.

تمرینات تنفسی

از جمله مواردی که برای مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان توصیه می‌شود تمرینات تنفسی است. در سراسر دنیا تحقیقات زیادی در رابطه با تمرینات تنفسی صورت گرفته است و این مسئله ثابت شده است که نفس‌های عمیق و با تمرکز می‌تواند استرس را کاهش دهد. زمانی که شما نفس‌های عمیق را به صورت مکرر تکرار می‌کنید هجم زیادی از اکسیژن را به درون ریه‌های خود می‌فرستید و این مسئله باعث می‌شود که شما بتوانید حس خوبی بگیرید. بهتر است قبل از دیدار هر درمان‌جو، به مدت 15 دقیقه تمرین تنفس کنید.

در نظر گرفتن زمان تفریح برای استراحت به دور از کار

به طور کلی، فرسودگی شغلی زمانی پیش می‌آید که شما زمان زیادی را بدون استراحت کار می‌کنید. این مسئله می‌تواند آسیب‌های زیادی را به شما وارد کند. اگر به دنبال راهکار موثری برای مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان هستید، می‌توانید بخشی از زمان خود را به تفریح به دور از کار اختصاص دهید. به طور مثال، شما می‌توانید به پارک بروید و بدوید. یا می‌توانید به باشگاه بیلیارد بروید و زمانی را با دوستان خود به بازی به دور از کارهای خود اختصاص دهید. این کار به شما کمک می‌کند به خوبی بتوانید استرس را کاهش دهید و در کار خود به موفقیت برسید.

کمک گرفتن از مشاور

از جمله موارد دیگری که برای مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان پیشنهاد می‌شود کمک گرفتن از مشاور است. در واقع، باید بدانید تمامی انسان‌ها در یک برهه از زندگی خود به مشاور نیاز دارند و زمانی که مشاور و یا روان درمان گر هستید، این امر بدین معنا نیست که شما به کمک مشاور نیازی ندارید. زمانی که خودتان به عنوان درمان جو با یک مشاور صحبت می‌کنید به اندازه زیادی می‌توانید تنش‌ها را از خود دور سازید و این مسئله به شما کمک می‌کند در کار خود موفق‌تر عمل کنید.

تکنیک های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان

آیا باید تمامی این راهکارها را انجام دهم؟

شاید اکنون این سوال برای شما پیش بیاید که آیا تمامی تکنیک‌هایی که برای مدیریت استرس و اضطراب روانشناسان پیشنهاد کردید باید اجرا شوند! بهتر است بدانید ما هرگز در اینجا به کسی نمی‌گوییم که چه کاری را انجام دهد و تنها پیشنهادات خود را به شما بیان می‌کنیم. اما بهتر است بدانید هر چقدر تعداد بیشتری تکنیک را برای کنترل استرس و اضطراب خود به کار ببرید به همان اندازه در کار خود موفق‌تر خواهید بود و بهتر می‌توانید به درمانجویان کمک کنید.

آیا اضطراب به کارم آسیب می‌رساند؟

عدم مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان بی‌شک یکی از مواردی است که می‌تواند آسیب‌های زیادی را به کار شما وارد کند. زمانی که سطح استرس شما بالاتر رفته است، سریعا از دست درمانجویان خود خسته می‌شوید و دیگر نمی‌توانید با آنها ارتباط برقرار کنید. زمانی که این پیوند ارتباطی میان شما و درمانجویان شکسته شود، دیگر نمی‌توانید به آنها کمک کنید و در نتیجه باید بدانید که به زودی درمانجویان از شما خسته می‌شوند. بنابراین، هر چقدر بیشتر به تکنیک‌های مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان توجه داشته باشید، به همان اندازه می‌توانید اعتبار خود را نزد درمانجویان افزایش دهید.

سخن پایانی

تا به اینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد مدیریت استرس و اضطراب برای روانشناسان در اختیار شما قرار دهیم. همانطور که متوجه شده‌اید برای مدیریت استرس راهکارهای متعددی وجود دارند که از مهمترین آنها می‌توان به خواب کافی، مدیتیشن، کارهای تفریحی به دور از فضای کاری و موارد دیگر می‌توانند به شما کمک کنند به خوبی استرس خود را پایین بیاورید و حس خوبی را تجربه کنید. با توجه به تمامی این موارد توصیه می‌شود به این تکنیک‌ها توجه داشته باشید تا بتوانید کار خود را بهتر کنید و به درمانجویان خود برای درمان بیماری‌هایشان کمک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *