با قابلیت جدید فرینش می توانید تست های روانشناسی را به صورت آنلاین در دسترس داشته باشید.

آشنایی با بهترین رمان های روانشناسی | فرینش

سبد خرید شما خالی است.

بهترین رمان های روانشناسی

بهترین رمان های روانشناسی

فهرست مطالب

خواندن رمان می‌تواند بسیار جذاب باشد و حس خوبی را در خوانندگان به وجود بیاورد. امروزه، رمان های روانشناسی به شدت مورد توجه قرار گرفته‌اند و افراد زیادی تمایل دارند این کتاب‌ها را مطالعه کنید. اگر بتوانید در کنار کتاب، سریال های روانشناسی را نیز نگاه کنید، بی‌شک می‌توانید دانش خود را به اندازه زیادی بالا ببرید و رویکردهای روانشناسی را تقویت کنید. البته باید بدانید رمان های روانشناسی صرفا کتابهایی هستند که ممکن است نگاه شما را تغییر دهد، اما این امر بدین معنا نیست که این رومان‌ها پایه علمی بسیار مهمی دارند. بسیاری از این کتابها بر اساس اتفاقات شخصی و تجارب شخصی نوشته شده‌اند و شما می‌توانید با خرید آنها حس خوبی را تجربه کنید.

بهترین رمان های روانشناسی

وقتی نیچه گریست

یکی از رمان های روانشناسی که نقطه عطفی در این زمینه به شمار می‌رود رمان وقتی نیچه گریست است که فیلم آن نیز شناخته شده است. این کتاب بر اساس ارتباط بین یک روانپزشک اتریشی به نام بویر است که با نیچه ( فیلسوف بزرگ آلمان) ارتباط برقرار می‌کند و دیالوگ‌ها و ارتباطات بین این دو نفر داستان کتاب را پیش می‌برد. بویر که یکی از دوستان فروید است در زندگی شخصی‌اش با چالش‌هایی رو به رو شده است و نیچه نیز با چالش‌های دیگری دست و پنچه نرم می‌کند که ارتباط میان این دو نفر باعث تحولات در هر دو می‌شود.

بیمار خاموش

یکی دیگر از رمان های روانشناسی که خواندن آن خالی از لطف نیست و شما را به دنیای پیچیده درمانگری می‌برد کتاب بیمار خاموش است. در این کتاب، آلیسیا برنسون یک دختر هنرمند است که در مسیر زندگی‌اش با یک عکاس فشن و مد ازدواج می‌کند. پلیس این دختر را بالای سر شوهرش پیدا می‌کند و این سوال برایش پیش می‌آید که چه چیزی باعث شده است که دخترک دست به قتل بزند. سکوت آلیسا رمز و راز این قتل را بیشتر می‌کند و پس از این قتل است که داستان کتاب شکل می‌گیرد.

دروغگویی روی مبل

شاید بتوان گفت یکی دیگر از بهترین رمان های روانشناسی که شما باید آن را مطالعه کنید کتاب دروغگویی روی مبل است. اروین یالوم نویسنده آمریکایی رمان‌ های روانشناسی است که با نوشتن کتاب وقتی نیچه گریست به شهرت جهانی ریسد. در علم روانکاوی بیمار باید بر روی تخت دراز بکشد و با تداعی آزاد داشته باشد. بهتر است بدانید در این لحظات بیمار بسیار حساس است و روانکاو باید مراقبت زیادی از بیمار خود داشته باشد. اروین یالوم در این کتاب تلاش کرده است بخش‌های پنهان شغل روان‌کاوی و مسائل ظریف و پیچیده این کار را مطرح سازد. موضوع اصلی کتاب بر اساس روابط درمان جو و درمان گر است که فراتر از حد معمول می‌رود و داستان را شکل می‌دهد.

چراغ ها را من خاموش می کنم

شاید بتوان گفت یکی از بهترین رمان های روانشناسی که بر اساس سنت و فرهنگ ایرانی نوشته شده است کتاب چراغ ها را من خاموش می کنم نوشته زویا پیرزاد است. این کتاب ماجرای زنی ایرانی – ارمنی در جنوب ایران است که با چالش‌هایی در برآورده کردن نیازها و توقعات خانواده‌اش رو به رو می‌شود. کلاریس که یک زن و مادر نمونه است زندگی معمولی و بی‌اتفاقی دارد. زمانی که یک خانواده ارمنی همسایه آنها می‌شوند، کلاریس وارد دنیای جدیدی می‌شود. توصیه می‌شود روانشناسان این کتاب را مطالعه کنند.

بهترین رمان های روانشناسی

زنی در میان ما

یکی دیگر از رمان های روانشناسی که توصیه می‌شود آن را بخوانید و با دنیای پیچیده روانشناسی و ارتباطات زوجین آشنا شوید کتاب زنی در میان ما است. این کتاب در رابطه با زنی به نام  ونسا است که با همسرش ریچارد زندگی خوبی دارد. اما ناگهان متوجه می‌شود با اینکه شوهرش رابطه خوبی با او دارد، پای زن دیگری نیز در میان است و همین امر باعث می‌شود که ونسا وارد برهه جدیدی از زندگی‌اش شود و حسادت را تاب نیاورد. این کتاب می‌تواند به شدت شما را غافلگیر سازد و خواندن آن به تمامی افراد توصیه می‌شود.

انسان در جستجوی معنا

فکر می‌کنم کمتر کسی باشد که کتاب انسان در جستجوی معنا را نخوانده باشد. این کتاب که از رمان های روانشناسی و فلسفی است در رابطه با پزشکی است که در اردوگاه هیتلر زندگی می‌کند و جان سالم به در می‌برد. در تمامی طول کتاب صحنه‌های سختی از زندگی و شکنجه توصیف می‌شوند که این پزشک در تلاش است با توجه به قدرت بالای روح و روان آنها را کنترل کند و روحیه خود را از دست ندهد. کتاب انسان در جستجوی معنا می‌تواند برای کسانی که در دنیای پر هیاهوی امروزی زندگی می‌کنند بسیار لذت بخش باشد و آنها را با قدرت روحی انسان‌ها آشنا سازد.

کیمیاگر

کیمیاگر نوشته پائلو کویلو یکی از رمان های روانشناسی است که بسیاری از افراد آن را رمان روانشناسی نمی‌دانند. داستان این کتاب در مورد چوپانی است که به دنبال سرنوشت خود می‌رود و می‌تواند به موفقیت‌های زیادی دست پیدا کند. این کتاب به تمامی اموری که در زندگی در خارج از کنترل ما هستند معنا می‌دهد و سبب می‌شود شما بتوانید در دنیای پر استرس امروزی راه خود را بهتر پیدا کنید. خواند کتاب کیمیاگر می‌تواند نقطه عطفی در زندگی شما باشد.

رمان های روانشناسی

اتاق

یکی دیگر از رمان های روانشناسی که می‌تواند شما را با دنیای پیچیده‌ای آشنا سازد کتاب اتاق است. این داستان در مورد جک پنج ساله است که در یک اتاق زندگی می‌کند و مادرش دنیای خارج را برای او توصیف می‌کند. با کمک مادرش، جک به دنیای بیرون فرستاده می‌شود و همین امر باعث می‌شود که چالش‎های زیادی به وجود بیایند که روند داستان را شکل می‌دهند.

عشق به سرنوشت

برخی از افراد بر این باور هستند که عشق به سرنوشت رمان روانشناسی نیست. اما باید بدانید این کتاب می‌تواند دیگاه خوبی را به شما بدهد. کتاب عشق به سرنوشت در رابطه با فلسفه رواقی گری است و نویسنده آن ماسیمو پیلیوچی است که اکنون ریس گروه فلسفه در دانشگاه نیویورک است. ایشان در این کتاب و مکالمه‌ای که با اپیکتتوس (بنیان‌گذاررواقی گری ) دارد ایده‌های جالبی را برای زندگی بهتر پیشنهاد می‌دهد.

شیطان و دوشیزه پریم

شاید بتوان گفت یکی از از بهترین رمان های روانشناسی کتاب شیطان و دوشیزه پریم است. این داستان در دهکده‌ای دور افتاده در فرانسه رخ می‌دهد که مسافری عجیب با بار طلا به آنها می‌رود و این سوال در ذهنش وجود دارد آیا تمامی انسان‌ها خوب هستند؟! متصدی هتل به نام شانتال پریم که از زندگی یکنواخت دهکده خسته شده است تلاش می‌کند غریبه را اغوا کند. اما غریبه به شانتال و روستاییان پیشنهاد می‌دهد برای اینکه به ثروت برسند با کشتن کسی موافقت کنند و به این صورت طعع و ارتکاب اعمال نامناسب به تصویر کشیده می‌شود.

رمان های روانشناسی

کنار رود پیدرا نشستم و گریستم

یکی دیگر از کتاب‌های پائلو کویلو که در دسته رمان های روانشناسی قرار می‌گیرد با عنوان کنار رود پیدار نشستم و گریستم است. این داستان در مورد دو جوان است که در دوره نوجوانی و یازده سال پیش زندگی آنها در یک دهکده از یکدیگر جدا شد. اکنون بعد از 11 سال این دو جوان همدیگر را می‌بینند و عشق آنها شعله‌ور می‌شود. این داستان عشق را به چالش می‌کشد.

اندوه به خصوص کیک لیمویی اثر ایمی بندر

رمان اندوه به خصوص کیک لیمویی یکی از رمان های روانشناسی در سبک رئالیسم جادویی است. ماجرای این کتاب از آنجا شروع می‌شود که دختر نوجوانی شروع به خوردن یک تکه کیک لیمویی می‌کند و ناگهان به احساسی که پشت هر غذا وجود دارد دست پیدا می‌کند. احساسات کشاورزان که سبزیجات و میوه‌ها را کاشته‌اند و یا آشپزانی که این غذاها را پخته‌اند. این مسئله باعث می‌شود غم‌ها، حسرت‌ها و امیدهای زیادی را تجربه کند. در نتیجه قهرمان داستان در یک شرایط پیچیده قرار می‌گیرد و برادر او که بیماری روانی عجیبی دارد احوال او را پیچیده‌تر می‌کند.

بیمار خاموش

بیمار خاموش یکی از رمان‌هایی است که افراد علاقه مند به حوزه روانشناسی باید آن را مطالعه کنند. این کتاب با زندگی زوج موفقی آغاز می‌شود که زندگی خوبی دارند، اما ناگهان در پایان یک روز خوب و معمولی آلیشیا همسرش گابریل را می‌کشد و پس از آن دیگر صحبت نمی‌کند. در این میان، تیو که یک روان درمان گر جنایی است تلاش می‌کند تا آلیشیا صحبت کند و سپس این معما را حل کند و این روند جذابیت داستان را حفظ می‌کند.

کلکسیونر

یکی از رمان های روانشناسی که خواندن آن خالی از لطف نیست رمان کلکسیونر است. این رمان داستان مرد منزوی و روانپریشی است که دختری را می‌رباید که دانشجوی هنر است. سپس، داستان از دید دو نفر یکی گرونگان گیر و یکی گروگان گیرنده روایت می‌شود و می‌تواند ذهن را به چالش بکشد. در این رمان به این موضوع اشاره شده است که چگونه اختلالات روانی می‌تواند منجر به فجایع انسانی شود. در این داستان، برتری جنسیت مردانه به شدت نقد می‌شود.

ورونیکا تصمیم می گیرد بمیرد

یکی از مهمترین رمان های روانشناسی که تمامی روانشناسان باید آن را مطالعه کنند کتاب «ورونیکا تصمیم می‌گیرد بمیرد» است. این کتاب در مورد جوان 24 ساله‌ای است که به ظاهر زندگی کامل و بدون عیبی دارد، اما به دلیل پیچیدگی‌هایی که در آن گیر کرده است تصمیم می‌گیرد با مصرف مشتی قرص خود را بکشد. اما در این بین با شکست رو به رو می‌شود و در نتیجه به یک کلینیک روانپزشکی فرستاده می‌شود. پس از آن، پائلو کوئیلو از دریچه چشم او که اکنون بیمار است به دنیا نگاه می‌کند.

آیا رمان های رواشناسی برای تمامی افراد مناسب است؟

بله! تمامی کسانی که می‌خواهند با پیچیدگی‌های روحی و روانی خود آشنا شوند می‌توانند رمان های روانشناسی را مطالعه کنند. بنابراین، بهتر است بدانید این کتابها تنها برای قشر خاصی از افراد طراحی و یا نوشته نشده‌اند و می‌توانند به شما کمک کنند رویکرد خود را به زندگی تغییر دهید.

سخن پایانی

تا به اینجا تلاش کردیم اطلاعات کاملی را در مورد رمان های روانشناختی در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما نیز رمان‌های دیگری را می‌شناسید که در ژانر روانشناسی نوشته شده‌اند می‌توانید در بخش‌ کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *